Mitt boende 3

8 maj 2024

Det var dagen för fotografering. Det sista plockades undan. Till och med min tandborste måste jag gömma. Fotografen kom och började fotografera. Ännu mer plockades undan såsom sladdar, två stolar och kaffebryggaren. Bilderna blev mycket bra och sattes in på Booli.se. (Titta gärna på Erikslustvägen 36k). Under de första fjorton dagarna hände inget så annonsen sattes in på Hemnet en fredag eftermiddag.

På söndagen ringde mäklaren. Jag hade fått en spekulant som ville titta på lägenheten. Han var intresserad och vi kom överens om ett pris. Mäklaren gjorde i ordning alla handlingar som skulle skrivas på. Dagen innan kontraktet skulle skrivas på ringde spekulanten och meddelade att han och hans sambo ville fortsätta att bo tillsammans. Så det blev inte någon försäljning av lägenheten.

I söndags var det visning. Ett par verkade intresserade men de gav ett för lågt pris. Hoppas de återkommer.

Att ha haft två spekulanter som verkat intresserade ger mig självförtroende för att någon gång ska väl ändå lägenheten bli såld.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

'

Det var dagen för fotografering. Det sista plockades undan. Till och med min tandborste måste jag gömma. Fotografen kom och började fotografera. Ännu mer plockades undan såsom sladdar, två stolar och kaffebryggaren. Bilderna blev mycket bra och sattes in på Booli.se. (Titta gärna på Erikslustvägen 36k). Under de första fjorton dagarna hände inget så annonsen […]