Mitt boende 2

23 mars 2024

Jag har kommit hem. Det kände jag meddetsamma när jag kom innanför dörren. Golvet i kök och hall består av klinkers. I vardagsrummet är det ekparkett och i sovrummet körsbär. Lägenheten är inredd med mycket trä, i kök och två stora garderober i hall och sovrum. Balkongen är stor och vetter åt väster. En vecka senare var kontraktet påskrivet.

Lägenheten ligger bara på 5 minuters promenad där jag bor. I detta område har jag växt upp, därefter har jag levt på annan ort i ca 20 år och nu de senaste 40 åren har jag bott här. Jag är till åren kommen och då skulle det blivit tufft att byta område.

Nu gäller det att få min egen bostad såld. I mitten på april ska den fotograferas. Jag åker skytteltrafik till myrorna och lämpar av mina ägodelar. Jag slänger massvis med saker. Det börjar att se ut som ett hotell här hemma fast mycket återstår att göra. Städet måste feja och putsa. Jag ska stryka handdukar och dukar och massvis med blommor och växter måste inhandlas. Men jag hinner inte tömma alla skåp. De kommer att vara överfulla. Det får komma sedan.

Kommentarer

Jag har kommit hem. Det kände jag meddetsamma när jag kom innanför dörren. Golvet i kök och hall består av klinkers. I vardagsrummet är det ekparkett och i sovrummet körsbär. Lägenheten är inredd med mycket trä, i kök och två stora garderober i hall och sovrum. Balkongen är stor och vetter åt väster. En vecka […]